• PGB

Egy valóra vált álom

Szikrázó napsütés, gyöngyöző homlokok pedig még csak 11 óra, de a hőmérő már a 30 fokot is elérte, nem egy tipikus áprilisi esküvő időjárási jellemzői.

Wedding Wood, ahol mind ezek a tényezők alig érezhetőek, hiszen nem messze a Budakeszi arborétumtól, az árnyékot adó fák között bújik meg.


#weddingwood #csobanevaeskuvoszervezo #tothmihaly #palgergelybotond #fleurandballon


Az előkészületek már javában folynak, gyönyörű és eddig nyugodt menyasszonyunkat pedig egyre inkább hatalmába keríti az izgatottság, ahogy egyre közelebb kerülünk a szertartás időpontjához.Már csak az utolsó vonások, simítások hiányoznak a sminkben és előkerül a gyönyörű menyasszonyi ruha is, ami percek alatt elnyeri méltó helyét.Nagy levegő, már csak pár igazítás, már csak pár tökéletesítés az esküvőszervező és

barátnő részéről, egy utolsó tükörbe pillantás,és jöhet a várva várt első megpillantás.A pillanat várakozáson felüli...

A pár megkönnyebült, mintha már túl is lennének a nehezén és alig várják, hogy kimondhassák a boldogító igent a násznép előtt.

Egy új fejezet kezdődik az örömszülők életében is, így még sohasem volt...

A szertartásról pedig beszéljenek a képek...
A megható és érzelmes pillanatok után, már csak az önfeledt szórakozás következhetett, na és persze az ízletes vacsora.

#csobaneva #esküvőahogymegalmodtad #tothmihaly #palgergelybotond #fleurandballon #szabómóni #weddingwood

Egy amerikai stílusú esküvőhöz híven, az újdonsült férj és feleség mielőtt éjfélt ütött volna az óra elbúcsúztak a násznéptől, hogy megkezdhessék közös életük első napját és nem mellesleg, hogy hagyják a násznépet és persze az örömszülőket tovább élvezni a soha vissza nem térő éjszakát.


198 views0 comments

@2018 all credits belong to g2foto